Inmeet service

De keuken moet natuurlijk wel perfect passen. Onze inmeter komt bij u op bezoek en brengt de ruimte volledige digitaal in beeld. Dit wordt vervolgens bij ons aangeleverd. Wij lezen dit in om zo alle maten tot op detail in kaart te brengen. Hierdoor heeft u altijd een keuken perfect op maat geleverd én gemonteerd. Zo kunt u echt genieten van uw nieuwe keuken.

Meest gestelde vragen over Inmeet service

Keukenvragen

Vieze luchtjes afvoeren kan op verschillende manieren. Direct naar buiten of via een circulatiesysteem. De circulatiekap wordt op het centrale afvoerkanaal aangesloten. De lucht wordt dan niet naar buiten afgevoerd maar circuleert. Vet wordt verwijderd door middel van een vetfilter en de geur met een koolstoffilter.

Keukenvragen montage

Zit er garantie op de montage?

Als u de montage van uw keuken door JVM keukens heeft laten verzorgen krijgt u één jaar garantie.
 Dit is een garantie die betrekking heeft op aantoonbare montagefouten. Niet onder deze garantie vallen de aansluitingen van apparatuur in uw keuken.

Wat is de levertijd van een keuken?

De levertijd verschilt per merk en type keuken. Keukens op maat kunnen binnen zes werkweken geleverd worden. Keukens van lak, fineer of met glasfronten hebben een levertijd van ca. tien werkweken.

Doet Van Manen ook verbouwingen?

Een goede voorbereiding is het halve werk! Het verleggen of vernieuwen van leidingen en elektra, het verwijderen of (ver)plaatsen van wanden en het aanpassen van vensterbanken… alles wordt van tevoren nauwkeurig in kaart gebracht en met u besproken.

Wie doet de installatie van mijn keuken?

Van Manen Keukens werkt met een vertrouwd team van erkende vakmonteurs. Samen hebben wij vele keukens naar tevredenheid mogen opleveren. Kijk gerust even bij inspiratie, dan ziet u zelf wat onze vakmensen in hun mars hebben.

Monteren versus installeren?

Er is een duidelijk verschil tussen monteren en installeren. Bij monteren wordt uw nieuwe keuken geplaatst maar uw apparatuur niet aangesloten. Bij installeren wordt uw keuken aangesloten opgeleverd. Montage wordt vaak als verkooptruc gratis aangeboden, maar dan bent u er dus nog niet.

Keukenvragen garantie

Is mijn bestelling nog te wijzigen?

Nadat we de ruimte hebben ingemeten en we uw keuken daadwerkelijk in bestelling hebben, kunnen we vaak nog binnen vijf dagen wijzigen zonder dat dit de levertijd in gevaar brengt. Daarna zal het consequenties hebben voor de levertijd.

Heeft Van Manen een waarborgfonds?

We garanderen u extra zekerheid. Van Manen is aangesloten bij het koninklijke HIBIN en conformeert zich daarmee aan het keurmerk BORG van HIBIN. Door BORG heeft u de zekerheid van een garantiefonds en geschillencommissie.

Is mijn nieuwe keuken kleurvast?

De grote vijand van veel keukens is de zon. Keukenfronten van fineer, massief hout en lak zijn minder kleurvast. Direct zonlicht zorgt voor een snellere verkleuring. Fronten van hpl en melamine zijn vrij kleurvast.

Hoe lang heb ik garantie?

U heeft vijf jaar volledige garantie op uw keukenfronten, kasten en werkblad. Daarnaast zijn er in het eerste jaar geen materiaal-, arbeids- en voorrijkosten mocht er iets mis zijn met uw keuken. Op apparatuur heeft u twee jaar fabrieksgarantie. Heeft u vijf apparaten van hetzelfde merk aangeschaft, dan profiteer u zelfs van vijf jaar garantie.

Projecten

Laat u inspireren door Van Manen klanten.

Smaken verschillen, evenals de indeling en leeftijd van huizen. Iedereen wil graag een keuken die aansluit bij haar of zijn unieke situatie. Dat vraagt vaak om creatieve en innovatieve keukenconcepten. Van Manen gaat die uitdaging graag samen met haar klanten aan. Bekijk hier een aantal door Van Manen geplaatste keukens. Bekijk alle projecten