Schüller

Kitchens for life

Schüller richt zich op de op prijs georiënteerde consument. U heeft een grote keuze uit materialen, waaronder kunststof, laminaat, lak in hoogglans, zijdeglans, satijn en fluweelmat alsmede glas en hout. Een ongekend breed scala aan materialen! Speciaal voor dit segment is de 130 mm rastermaat ontwikkeld, waardoor 3 perfecte werkhoogtes gerealiseerd kunnen worden.

De Schüller.C collecties zijn qua materiaalkeuze en opbouw kwalitatief zeer hoogwaardig, altijd voorzien van Blum OPTIMUS laden- en korfsystemen die zorgen voor een lange levensduur. Naast de vele mogelijkheden voor breedte- en hoogtematen, bieden ook de glaskasten, de flex-boxen, paneel-accessoires, orga-wall en frame-rack een veelvoud aan aantrekkelijke keuzen.

Je moet het zien om de mogelijkheden te begrijpen!

Tijdloos, modern en duurzame kwaliteit.

Wij zijn reseller

In de showroom vindt u de mooiste producten van

Keukenvragen

Vieze luchtjes afvoeren kan op verschillende manieren. Direct naar buiten of via een circulatiesysteem. De circulatiekap wordt op het centrale afvoerkanaal aangesloten. De lucht wordt dan niet naar buiten afgevoerd maar circuleert. Vet wordt verwijderd door middel van een vetfilter en de geur met een koolstoffilter. Bekijk hier de meest gestelde keukenvragen

Keukenvragen merkkeukens

Kan ik zelf de werkbladhoogte bepalen?

De hoogte van het aanrechtblad is erg belangrijk. Een verkeerde hoogte kan rugklachten en schouderproblemen veroorzaken. Zelf de hoogte uitrekenen? Ga naast het aanrechtblad staan en zorg dat uw onder- en bovenarm een haakse hoek vormen. Meet de afstand tussen elleboog en vloer en trek daar 15 centimeter van af.

Kan elk keukenfront greeploos?

We zien het steeds vaker: greeploze keukens. De ontwikkelingen in de keukenbranche gaan zeer snel. Met de nieuwe TipOn-laden (touch-to-open) kan vrijwel iedere keuken greeploos worden uitgevoerd. U drukt tegen een lade en deze springt open, handig in gebruik en strak in vormgeving.

Is er kwaliteitsverschil in scharnieren?

Keukendeuren gaan ontelbare keren open en dicht, evenals laden. De scharnieren moeten afgestemd zijn op de dikte van de deurtjes en bestand zijn tegen ruw gebruik! Topmerken als Blum en Hettich zijn de voornaamste leveranciers aan de betere keukenmerken. Kritisch kijken naar het hang- en sluitwerk in uw nieuwe keuken is dan ook geen overbodige luxe.

Welke ladenmaten zijn er?

Eigenlijk is het zo gek niet te bedenken of het bestaat. 30, 40, 45, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120, 150 en 180 centimeter zijn redelijk gangbare maten. Bij sommige merken in ons assortiment kunt u echter laden tot op de centimeter nauwkeurig laten maken.

Kan ik twee keukenmerken combineren?

We zien het regelmatig in onze showroom: klanten die door verschillende merken geïnspireerd worden. Combineren is mogelijk. Met de technische kennis en creativiteit van onze adviseurs kunt u een heel persoonlijke keuken samenstellen.

Keukenvragen ontwerp

Hoe maak ik mijn keuken koosjer?

De noodzaak van een totale scheiding tussen vlees en melk in de koosjere keuken heeft consequenties voor het ontwerp van uw keuken. Een dubbele aanrecht, gootsteen en fornuis liggen voor de hand maar zijn beslist niet noodzakelijk. JVM Keukens heeft al verschillende koosjere keukens opgeleverd en kan ook u goed adviseren.

Welke tegel past bij mijn keuken?

Moeilijk hè? Wij hebben veel ervaring met verschillende vloeren. Ondergrond, lichtinval en gebruikslijtage zijn bijvoorbeeld aspecten waar we u goed over kunnen adviseren. Maar uiteindelijk gaat het vooral om uw smaak. En we weten: over smaak valt niet te…

Is een ontwerp vrijblijvend?

Het maken van een ontwerp (offerte) is vrijblijvend bij JVM Keukens. De gesprekken en adviezen helpen u bij het maken van keuzes. Dat is heel waardevol. We hopen dan ook dat u zorgvuldig omgaat met onze offerte. Mocht u denken ergens anders goedkoper uit te zijn, kom dan zeker even bij ons terug. De ervaring leert dat er vaak appels met peren worden vergeleken.

Maken jullie ook een lichtplan?

Goed licht is ontzettend belangrijk in een keuken. Het is dan ook mogelijk om een lichtplan te laten maken. JVM Keukens werkt samen met specialisten die u goed kunnen adviseren. Wilt u bijvoorbeeld neutraal of juist goed gericht werklicht boven uw werkblad? Er is heel veel mogelijk.

Komt Van Manen ook bij mij thuis inmeten?

Zodra u ons de opdracht gunt komen we bij u thuis inmeten. We brengen al uw wensen nauwkeurig in kaart. Dat geldt ook voor de eventuele verbouwingswerkzaamheden. Van Manen Keukens kan de hele coördinatie tussen de verschillende partijen op zich nemen. Wel zo geruststellend!

Is een schets handig voor Van Manen?

Om een goed beeld te krijgen werkt dit zeker mee. Denk aan een plattegrondje met afmetingen of een tekening die laat zien waar u de apparatuur zou willen hebben. U kunt ook foto’s van de huidige thuissituatie meenemen. Kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan op onze webpagina inspiratie.

Beton of betonlook?

Beton is een echte keukentrend! Echter, bezin voordat u er aan begint. Beton is namelijk poreus. Vetten en zuren krijgen daardoor vrij spel. Er zijn mensen die een geleefd keukenblad juist mooi vinden. Een alternatief zijn betonlookbladen gemaakt van hpl, composiet of keramiek. Deze hebben wel de looks maar zijn minder vlekgevoelig.

Projecten

Laat u inspireren door Van Manen klanten.

Smaken verschillen, evenals de indeling en leeftijd van huizen. Iedereen wil graag een keuken die aansluit bij haar of zijn unieke situatie. Dat vraagt vaak om creatieve en innovatieve keukenconcepten. Van Manen gaat die uitdaging graag samen met haar klanten aan. Bekijk hier een aantal door Van Manen geplaatste keukens. Bekijk alle projecten