Floris keukens. Proef het verschil!

Floris keukens al 40 jaar een begrip in de Zaanstreek

De keuken van uw dromen vindt u bij Floris Keukens. In onze showroom in Wormerveer inspireren we u graag. Floris heeft uitsluitend de betere merkkeukens (Keller, Schüller, Next125) in zijn assortiment. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Floris denkt mee

Bij Floris nemen de adviseurs de tijd voor u. We informeren en adviseren u tot op detailniveau. Zo maken we gratis een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Ook na het zetten van uw handtekening onder de orderbevestiging stopt onze zorg niet. Wij begeleiden de levering door ons installatieteam tot in de puntjes. Moet er eerst nog verbouwd worden? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Kiest u voor een keuken van Floris, dan proeft u vanzelf het verschil.

Floris Keukens, een familiebedrijf

Floris Keukens is onderdeel van Floris Groep. Floris Groep is een echt Zaans familiebedrijf met 100 jaar ervaring in de bouw en in bouwmaterialen. Onze dagelijkse drijfveer is een goede en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten; met kwaliteitsproducten, deskundig advies en klantgerichte service.

 Kom naar onze showroom! U kunt parkeren voor de deur.

Maak snel een afspraak

U bent de hele week van harte welkom in onze showroom. We zijn iedere donderdagavond open. Wilt u in alle rust uw keukenwensen met ons doornemen dan is het handig om van tevoren een afspraak te maken.

U kunt gratis voor de deur parkeren.
Maak direct een afspraak: 088-647 77 00